2009. október 13., kedd

Rozé helyett siller

Délelőtt kicsit meglepődve tapasztaltam, hogy a Kékfrankos rozémból inkább siller lesz, ugyanis szombaton este 2 barátom tartotta a szülinapját, nem volt időm egyből leengedni a szűzlevet, úgyhogy a héjjon kb15 órát ázott a cefre, másnap reggel engedtem le, de sebaj, sillerbort sem csináltam még. Azt mondják a véletlen és spontán dolgok a legjobbak... :) Még úgyis veszek 100 kg Merlot, most azon gondolkozom egy az egybe megcsinálom rozénak az egészet. Bár igazából a Kékrfankossal akartam házasítani, és egy cuvée-t készíteni belőle. Meglátjuk! (a vak is azt mondta, mégsem látta meg:) )

1 megjegyzés:

  1. Jó az a siller, sokkal jobb mint a rozé, szerintem. Kísérletezni a legérdekesebb dolog a borral, mindig más arcát mutatja.

    VálaszTörlés